Tévhit, hogy a kerti gépek szezonja októberben lejár!

2016. október 17. 08:16 - Inhead

Kihagyhatatlan lehetőség: most éri meg fűnyíró traktort venni! A Husqvarna akciója még november 22-ig tart.

Nem érdemes tavaszra halasztani a kerti gépek vásárlását – az újév magasabb árakat fog hozni. Sajnos a magyar piacon ez az általános tapasztalat: az évkezdettel az árak borsosabbak lesznek… Most, az akció ideje alatt vásároljunk Husqvarna gépeket, mert ennyiért később már nem lesz lehetőségünk.

10327788_l.jpg

A fűnyíró traktor fantasztikus szerkezet, bárki, aki nyírt már füvet nagyobb területen, imádni fogja! Később még bemutatjuk részletesebben, de most kezdjük az aktualitással: meg fog lepődni, aki azt hitte, hogy csak tavasztól őszig tudja használni a kert rendben tartására! A fűnyíró traktor egész évben jó szolgálatot tesz, ugyanis kiválóan alkalmas ősszel a lehullott levelek összeszedésére, télen a hó eltakarításra, és a járdák, utak szárazon tartására.

Miért a Husqvarna?

A nagy múltú és megbízható gyártó kiváló minőséget biztosít kedvező áron. A kiegészítők széles választéka egész évben nélkülözhetetlenné teszi a Husqvarna kerti traktorokat. Rendelhetünk hozzá például utánfutót, hótolót és sószórót. A szerkezet biztonságos és kényelmes, könnyen kezelhető. Karbantartásához sem kell szakembernek lenni, könnyedén megtanulja bárki a kések cseréjét is. A termékek hosszú élettartamúak, kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, mégis kényelmesek, és egyszerűen kezelhetők.

Az akció keretében nálunk többféle ajándék is jár a gépekhez, sőt még a szállítás is ingyen van!

Az akciós gépek mellé kitűnő minőségű Husqvarna motorolaj is jár, ezen kívül egyéb termékekhez más ajándékok is megszerezhetők: például olajszűrő, láncvezető lemez, és egyéb hasznos kiegészítő termékek. A kiszállítás teljesen ingyenes, a termékeket gyári garanciával és beüzemelési szolgáltatással együtt kapja a vásárló! Aki megrendeli most valamelyik akciós gépet, hasznos ajándékkal együtt veheti át saját udvarán, szállítási költség nélkül, és a szakértő kolléga segítségével, aki bemutatja a használatát is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://funyirotraktorok.blog.hu/api/trackback/id/tr5011814811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása